Niet zomaar een marketingbureau.
Jouw persoonlijke team van digitale experten.

📞 +32 11 49 77 40 | 📨 info@bemarketing.group
📍 Ambachtsweg 7, 3890 Gingelom

Je online marketing uitbesteden

Zonder kopzorgen of lange zoektocht naar die ene witte raaf die jouw volledige online marketing. Laat al jouw online marketingkanalen en contentcreatie beheren door één partij. Bespaar zo tijd, personeelkosten en verhoog je omzet. En dat voor minder dan de prijs van één voltijdse medewerker.

Expertise binnen elk kanaal

Tenzij je een multinational bent, heb je waarschijnlijk geen uitgebreid marketing team in huis. Waar elke persoon zijn eigen specialisatie heeft. Je moet dus op zoek naar een witte raaf: een marketeer die alles goed kan. Als ze al bestaan, zijn ze moeilijk te vinden.

Daarom is je online marketing uitbesteden een interessante denkpiste voor kleine en middelgrote bedrijven. Voor een vast bedrag perp maand haal je een berg expertise in huis over allerhande marketingkanalen, content creatie, leadgeneratie en zelfs het beheer van je website.

Ontdek onze formules 👇

Je online marketing uitbesteden is kostenbesparend

Vergeleken met de totale loonkost van een fulltime marketeer, werkt het uitbesteden van je online marketing een kostenbesparend.

Je krijgt niet alleen toegang tot een team van experts voor de prijs van één werknemer, maar vermijdt ook bijkomende kosten zoals training en softwarelicenties.

Ontdek onze formules 👇

Het one-stop shop principe

Weet jij op den duur nog wie wat in beheer heeft? Je website, hosting, social media, advertenties, … Alles zit bij een aparte partij en dat zorgt voor tijdsverlies.

Door je online marketing bij ons toe te vertrouwen, heb je slechts één aanspreekpunt. We nemen je volledige online marketing uit handen. Van strategie, tot het opzetten van advertentiecampagnes, het creëren van (video)content en ja, zelfs het beheren van je website!

PS dit is natuurlijk geen verplichting. We werken met plezier met je bestaande partners samen 😉

Ontdek onze formules 👇

Hoeveel kost jouw online marketing uitbesteden?

 • Starter
  Voor bedrijven die zoeken naar meer leads & omzet via paid media
  1050
  per maand
  • Unlimited websites
  • 20GB web space
  • SSL certificate
 • Groeier
  Voor kmo's die ambitieuze groeiplannen willen realiseren
  2550
  per maand
  • Unlimited websites
  • 20GB web space
  • SSL certificate
 • Marktveroveraar
  Meer leads & omzet op korte termijn. Top of mind marktleider in de nabije toekomst
  4200
  per maand
  • Unlimited websites
  • 20GB web space
  • SSL certificate

* bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en advertentiebudget. Wil je weten wat een goed online advertentiebudget is voor jouw bedrijf en groeiplannen? Plan een gratis marketing consultatie in.

Micro-agency

BeMarketing is een klein, gespecialiseerd team. Als klant ben je zoveel meer dan ‘een nummertje’.

We zijn betrokken met jouw bedrijf & de resultaten van je campagnes en staan altijd voor je klaar met een persoonlijke service met de glimlach.

Full-Service

We gaan voor volledige ontzorging. Je digitale marketing en website zijn bij ons in goeie handen. Één partij die zorgt voor strategie, design, copywriting, development, advertising en rapportage. Je hoeft dus niet voor elk aspect op zoek naar een andere partner.

Focus op resultaat

Ons doel: die van jouw werkelijkheid maken met mooie resultaten. En dat doen we met een aanpak op maat. We vertrekken niet vanuit een specifiek platform, maar werken een aanpak uit voor jouw doelen en op basis van jouw doelgroep. 

Een sterk netwerk

Is voor jouw online marketing een skill nodig die wij niet rechtstreeks in huis hebben? Zoals bijvoorbeeld een animatievideo waar je mond van open valt? Of een vertaling naar Mandarijn? Dan vallen we terug op een vertrouwd netwerk aan partners om dit te realiseren. Laat de zoektocht en project management aan ons over. zo bespaar jij hopen tijd. 

Een allergie aan wurgcontracten

Een klant vastzetten met wurgcontracten? Daar zijn we helemaal allergisch aan. We geloven sterk in ons werk, willen samen met je groeien en geloven dat tevreden klanten graag met ons willen blijven samenwerken. Daarom werken we zonder vaste termijnen.

We vragen wel dat je de opstart van je online marketing 3 tot 6 maanden de tijd geeft afhankelijk van je markt & budget. Die tijd is nodig om data te verzamelen en de campagnes bij te sturen. 

Transparantie

We zijn 100% transparant en klantgericht.

Advertentieaccounts registeren we in jouw naam. Je krijgt toegang tot alle tools en je website. We verbergen ons niet achter vanity metrics, maar rapporteren de harde feiten die er echt toe doen on jouw bedrijf te doen groeien.

Onze offertes? Die zijn gedetailleerd en realistisch. Onze factuur? Die is voorspelbaar met een vaste prijs voor de samenwerking waar je voor koos.